En quelques mots
Avec derrière lui 15 ans d'expérience en boulangerie, Michel Lombardo et sa femme, Ahlem, ont ouvert la Boulangerie Pâtisserie Khensa à Marcilly-sur-Tille. Une entreprise familiale baptisée du nom de leur fille qui propose aussi un snacking en terrasse le midi et offre ses services de traiteur/pizza. Dans l'équipe, un pâtissier reconnu : Christophe Mourot, deux fois diplômé du meilleur pâtissier à la Foire de Dijon dans les années 80. D'ici la fin d'année 2022, l’embauche d'un autre boulanger pâtissier est prévue.
A vos papilles, ça émoustille !
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With 15 years of experience in baking behind them, Michel Lombardo and his wife, Ahlem, opened the Boulangerie Pâtisserie Khensa in Marcilly-sur-Tille. A family business named after their daughter, it also offers a snack bar on the terrace at lunchtime and provides catering/pizza services. In the team, a well-known pastry chef: Christophe Mourot, twice winner of the best pastry chef award at the Dijon Fair in the 1980s. By the end of 2022, the hiring of another baker and pastry chef is planned !
A vos papilles, ça émoustille !
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With 15 years of experience in baking behind them, Michel Lombardo and his wife, Ahlem, opened the Boulangerie Pâtisserie Khensa in Marcilly-sur-Tille. A family business named after their daughter, it also offers a snack bar on the terrace at lunchtime and provides catering/pizza services. In the team, a well-known pastry chef: Christophe Mourot, twice winner of the best pastry chef award at the Dijon Fair in the 1980s. By the end of 2022, the hiring of another baker and pastry chef is planned !
Equipements
· Terrasse
Services
· Traiteur